Table Island

Artikel 1 van 17 Volgende
€ 47,00 (inclusief 21% BTW)

Table Island

Dagelijks wordt gebruik gemaakt van waardevolle persoonlijke bezittingen zoals de portemonnee, sleutelbos, telefoon, zonnebril en iPad. In de praktijk blijken deze voorwerpen niet echt een vaste plek in huis te hebben en daarom worden ze meestal in en rondom de keuken neergelegd.

De Portemonnee en sleutelbos 'verdwijnen' nogal eens in de keukenlade, op de eettafel worden de telefoon, zonnebril en iPad neergelegd. 

Het zou een stuk gemakkelijker zijn al deze persoonlijke bezittingen bij elkaar op een vaste plek kwijt te kunnen. Table Island van Royal VKB biedt hiervoor de oplossing!

Table Island is een mooi en zeer functioneel 'eilandje' waar zowel de portemonnee, sleutelbos, telefoon als zonnebril eenvoudig kunnen worden opgeborgen én teruggevonden. Daarnaast biedt Table Island ruimte voor de iPad. 
Door de speelse, in hoogte verschillende vakverdeling, die doet denken aan een klein berglandschap, kan Table Island naar ieder zijn eigen wens worden ingedeeld.

Table Island is vervaardigd uit samengeperst kurk, een elastisch en vochtbestendig materiaal. Dit maakt Table Island zeer geschikt voor gebruik in de keuken, bijvoorbeeld als houder voor de iPad om recepten af te lezen. Plaats Table Island in de buurt van een stopcontact zodat de telefoon en iPad meteen kunnen worden opgeladen. 
Het materiaal in combinatie met de strakke vormgeving maken Table Island geschikt voor elk interieur.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 2 Kg
Lengte 34,8 cm
Breedte 22 cm
Hoogte 14 cm
Materiaal Kurk
Kleur Zwart of kurk
© 2014 - 2019 label32 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel